Arcen | Zomersfeermarkt

Woensdag, 27 juli 2022 | Het is alweer een paar geleden dat de (zomer) Sfeermarkt in Arcen plaats gevonden heeft. Vandaag is het zover en vindt de tweede van in totaal zes sfeermarkten  plaats in het centrum van Arcen

Arcen | Sfeermarkt

Arcen | Sfeermarkt

Als een lang lint slingeren zo’n 250 marktkraampjes door de straten van het centrum. Er is voor iedereen wel wat te zien en te beleven en van de honger en/of dorst zul je ook niet omkomen. Wij bezoeken de sfeermarkt redelijk aan het begin van de middag waardoor het gelukkig nog niet heel druk is.

Arcen | Sfeermarkt

Arcen | Sfeermarkt

De auto hebben wij geparkeerd op de parkeerplaats van de Kasteeltuinen à € 6,-. Vanaf hier loop je in een paar minuten naar de Sfeermarkt. Naast de foto’s van de sfeermarkt zul je ook foto’s van de omgeving van Arcen zien….voor ons mooier dan de sfeermarkt zelf. Dat is natuurlijk een persoonlijk dingetje want wij hebben genoeg mensen gezien die helemaal op gingen in de sfeermarkt.

Arcen | Sfeermarkt, geschikt voor jong en oud

Arcen | Sfeermarkt, geschikt voor jong en oud

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan de sfeermarkt en de prachtige omgeving van Arcen.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie