Venlo | Op een mooie zaterdagavond

Zaterdag, 9 juli 2022 | Het is alweer een poosje geleden dat ik ‘s-avonds door de stad gelopen ben. Vanavond is het een heerlijke maar frisse zaterdag zomeravond en wandel ik bij een ondergaande zon via de Lage Loswal – met zijn Mural in wording – naar de Stadshaven en de Stadsbrug richting Blerick.  

Venlo | Portretfoto bij de Lage Loswal

Venlo | Portretfoto bij de Lage Loswal

De ondergaande zon levert prachtige foto’s op. De hemel kleurt prachtig oranje aan de Blerickse kant van de Maas. Aan de Venlose kant baden de gebouwen prachtig in het ondergaande zonlicht terwijl de maan ook een duit in het zaakje doet.

Venlo | Zonsondergang aan de Blerickse kant van de Maas

Venlo | Zonsondergang aan de Blerickse kant van de Maas

Vervolgens wandel ik via de binnenstad terug via de Parade en het Nolenspark waar op dit moment de “Tent van Bel” staat. Je kunt zien dat er weer leven in de stad zit en Venlo zijn bijnaam “Stedje van lol en plezeer” alle eer aan doet.

Venlo | De "Tent van Bel"

Venlo | De “Tent van Bel”

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling op deze mooie zaterdagavond.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie