Madrid | Hop On Hop Off historisch Madrid

Woensdag, 22 juni 2022 | Deze publicatie gaat over onze tweede Redline Hop On – Hop Off Bus bustour door het historische deel van Madrid. Deze rondrit gaat door hart van Madrid met haar architectonische hoogstandjes waar de geschiedenis van Madrid en Spanje is geschreven.

Madrid | Architectonische hoogstandjes

Madrid | Architectonische hoogstandjes

We maken deze tour twee keer. De eerste keer om een goed beeld van de historisch Madrid te krijgen en de tweede keer om uit te stappen bij het Parque de Madrid en daarna bij de Tempel van Debod. Vanuit hier wandelen we naar het Koninklijk Paleis en vervolgens naar het appartement in het centrum of ons op te frissen.

Madrid | Architectonische hoogstandjes

Madrid | Architectonische hoogstandjes

Het tweede deel van vandaag is de avond wandeling naar de omgeving van de Bank van Spanje om daar foto’s te gaan maken. Vervolgens wandel ik terug naar het appartement. De foto’s van het bezoek aan Parque de Madrid, het bezoek aan de Tempel van Debod en de avond wandeling wordt zijn ondergebracht in separate publicaties.

Madrid | Architectonische hoogstandjes

Madrid | Architectonische hoogstandjes

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van onze tour langs en wandeling door historisch Madrid.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie