Madrid | De eerste kennismaking

Maandag, 20 juni 2022 | Gisteravond zijn wij aangekomen in Madrid voor een korte vakantie. De eerste foto’s in de publicatie zijn op zondagavond gemaakt nadat we kwartier gemaakt hadden en even het centrum zijn ingelopen. Ons appartement ligt in het oude centrum van Madrid, het was dus maar kattensprong.

Madrid | De straat waar ons appartement ligt

Madrid | De straat waar ons appartement ligt

Vandaag maken we voor het eerst echt kennis met Madrid via een wandeling die ons naar tal van uiteenlopende bekende en minder bekende locaties in het prachtige Madrid brengt. In de foto’s zie je o.a.:

Madrid | Plaza de Santa Ana

Madrid | Plaza de Santa Ana

Naast bovenstaande opsomming hebben we nog veel en veel meer gezien. We hebben kleine en grote pleinen bezocht, zijn door steegjes en enorme boulevards gelopen, hebben kerken en talrijke terrasjes bezocht. Kortom de indruk die we vandaag hebben opgedaan is dat Madrid een ontzettend mooie, grote en schone stad is met vriendelijke mensen, wij uitkijken naar de komende dagen in Madrid.

Madrid | Tango dans bij het Koninklijk Paleis

Madrid | Tango dans bij het Koninklijk Paleis

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van onze wandeling door Madrid.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie