Duisburg | Zoo Duisburg

Vrijdag, 27 mei 2022 | Deze publicatie gaat over ons bezoek aan de Zoo Duisburg. In de dierentuin worden ongeveer 2150 dieren uit circa 280 soorten gehouden. De dierentuin is vooral beroemd om de koala‘s en de dolfijnen

Zoo Duisburg | Pelikanen

Zoo Duisburg | Pelikanen

Helaas hadden de koala’s zich goed verstopt en hebben wij ze niet gezien. De dolfijnen zwommen in hun basin rond, ik heb er echter geen mooie foto’s van kunnen maken en 1,5 uur wachten op de dolfijnenshow vond ik net iets teveel van het goede.

Zoo Duisburg | De koning van het dierenrijk

Zoo Duisburg | De koning van het dierenrijk

Opvallend veel dieren waren niet of pas na geduldig lang wachten te zien. Veel foto’s heb ik gemaakt bij en van de tijgers die heerlijk beweeglijk waren. Ik ga niet alle dieren noemen die wij gezien hebben, de foto’s geven een goed beeld van deze prachtige niet al te grote dierentuin. Fotograferen in een dierentuin is altijd een uitdaging omdat veel dieren achter tralies, gaas of glas zitten.

Zoo Duisburg | Waakzame tijger

Zoo Duisburg | Waakzame tijger

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan Zoo Duisburg.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie