Venlo | Oevers vol Romeinen

Donderdag, 2 juni 2022 | Deze publicatie gaat over mijn bezoek aan de expositie “Oevers vol Romeinen” die tot en met 4 september 2022 te zien is in het Limburgs Museum. Maar ook over mijn wandeling erna toe, mijn bezoekje aan Luna Art en tot slot – na mijn bezoek aan het Limburgs Museum –  aan Foodhall Mout die pal naast het Limburgs Museum ligt.

Venlo | Luna Art

Venlo | Luna Art

Het is prachtig weer en de stad bruist weer van leven zoals je kunt zien in mijn foto’s. Zo als geschreven is mijn primaire doel van vandaag een bezoek aan het Limburgs Museum en in het bijzonder aan de expositie “Oevers vol Romeinen”.

Limburgs Museum | De "Gastvrouw" van de expositie "Oevers vol Romeinen"

Limburgs Museum | De “Gastvrouw” van de expositie “Oevers vol Romeinen”

Deze expositie is compleet anders ingestoken dan de vorige expositie “De vergeten prinsessen van Thorn“. De expositie “Oevers vol Romeinen” is veel actiever en vraagt de bezoeker om dingen te ervaren zoals het maken van een maliënkolder en te ervaren wat ze deden in hun vrije tijd zoals het spelen van bordspellen en nog veel meer. 

Limburgs Museum | "Oevers vol Romeinen"

Limburgs Museum | “Oevers vol Romeinen”

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling door Venlo en bezoek aan de expositie “Oever vol Romeinen” in het Limburgs Museum.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie