Venlo | Feel the 50’s (zaterdagmiddag)

Zaterdag, 21 mei 2022 | Dit weekend vindt in Venlo het Feel the 50’s evenement na 2 jaar weer plaats in het Nolenspark. Gedwongen gedwongen door Covid-19 heeft evenement 2 jaar in de wacht gestaan. Wellicht heeft de organisatie wellicht met toegeknepen billen gekeken naar de weersverwachting voor afgelopen vrijdag.

Feel the 50's | De voetjes gaan letterlijk van de vloer

Feel the 50’s | De voetjes gaan letterlijk van de vloer

Gelukkig is het voorspelde slechte weer uitgebleven en is de opmaat gezet voor een spetterend jaren 50 feest. Het evenement heeft soms veel weg van een grote familiereünie en werkt het weer daarbij ook nog eens mee. Kortom Venlo is en blijft het Stedje van lol en plezeer. De poort gaat om 12:00 uur open en de toeschouwers stromen toe. De foto’s in deze publicatie zijn zaterdagmiddag gemaakt.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de zaterdagmiddag tijdens Feel the 50’s in het Nolenspark in Venlo. 

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie