Venlo | Feel the 50’s (zaterdagavond)

Zaterdag, 21 mei 2022 | In deze publicatie zie je foto’s die ik zaterdagavond gemaakt heb tijdens het optreden van The Lucky Lucianos tijdens het Feel the 50’s evenement in het Nolenspark in Venlo. Zoals je kunt zien is het inmiddels behoorlijk druk echter de sfeer is gemoedelijk en relaxed.

Feel the 50's | The Lucky Lucianos

Feel the 50’s | The Lucky Lucianos

Behalve voor de dansers  op de dansvloer waar behoorlijk geswingd wordt. De dansvloer is dit jaar verplaatst naar een ander deel van het terrein omwille van het feit dat hij hier lekker vlak ligt in vergelijking met de plek waar ie voorheen lag. Een andere nieuwtje is de dat dansvloer overdekt is. Het is volop genieten voor de deelnemers, bezoekers en fotografen. Aan markante stellen en hoofden die het ook nog eens goed vinden als je ze fotografeert.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van Feel the 50’s op de zaterdagavond.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie