Venlo | Feel the 50’s & Classic Car Show (zondag)

Zondag, 22 mei 2022 | Deze publicatie gaat over mijn bezoek aan Feel the 50’s en de Classic Car Show die tegelijker tijd plaats vindt. Feel the 50’s vindt plaats in het Nolenspark en de Classic Car Show vindt op het ernaast gelegen Nolensplein plaats.

Feel the 50's | Classic Car Show

Feel the 50’s | Classic Car Show

Als je de wagens uit die tijd ziet dan kun je echt verschillen tussen merken en auto’s zien in vergelijking met de huidige tijd waarin je alleen aan het embleem kunt zien dat het om een ander merk/type auto gaat. Om sommige auto’s moet je echt heen lopen om de gimmicks van de auto te ontdekken, zoals het tafeltje dat aan het achterraam hangt bij een van de auto’s.

Feel the 50's | Jong geleerd is oud gedaan

Feel the 50’s | Jong geleerd is oud gedaan

Het festival puilt vandaag uit met bezoekers die met dit prachtige weer komen genieten van de muziek, de atmosfeer, om te dansen, om te kijken of om gezien te worden. De organisatie van Feel the 50’s en de stad Venlo mag met trots terugkijken op een geslaagd Feel the 50’s 2022. 

Feel the 50's | Heerlijk weer

Feel the 50’s | Heerlijk weer

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van het Feel the 50’s evenement en de Classic Car Show op zondag 22 mei 2022.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie