Nederweert | Langs de kanalen

Zaterdag, 30 april 2022 | Deze publicatie gaat over mijn wandeling langs de Noordervaart en de Zuid-Willemsvaart die elkaar in Nederweert kruisen. De wandeling start in Roeven bij de Waterkrachtcentrale Roeven Nederweert en loopt vervolgens naar het centrum van Nederweert.

Roeven | Waterkrachtcentrale Roeven Nederweert

Roeven | Waterkrachtcentrale Roeven Nederweert

Vanuit Nederweert loop ik naar Budschop om vervolgens een heel stuk langs de Zuid-Willemsvaart in zuidelijke richting te volgen. Bij Schoor steek ik de Zuid-Willemsvaart over en loop naar het begin van mijn wandeling, de Waterkrachtcentrale Roeven Nederweert. In Schoor breng ik een bezoekje aan de Kapel Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Schoor | Asperge velden

Schoor | Asperge velden

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling langs de kanalen in Nederweert. Klik hier voor de route informatie van deze wandeling.

Impressie

Foto’s

Route informatie

Top

Geef een reactie