Venlo | Koningsdag kinderfeesten

Woensdag, 27 april 2022 | Na 2 jaar Covid-19 ellende mag Koningsdag weer gevierd worden. Binnen de grenzen van Gemeente Venlo vinden tal van activiteiten plaats om Koningsdag te vieren. Deze publicatie gaat over de Kinderfeesten die plaats vonden in het centrum van Venlo.

Venlo | Kinderfeesten

Venlo | Koningsdag Kinderfeesten

De kinderen van Venlo werden opgeroepen om hun fiets, step of kinderwagen versieren, en onder begeleiding van de Joeks-Jagers in een optocht door de binnenstad van Venlo lopen. Vanaf 10:30 uur waren alle kinderen welkom bij Klub 77 om hun fiets op ‘koninklijke’ wijze te versieren en vervolgens aan de oranjeoptocht door de binnenstad van Venlo deel te nemen. De organisatie van de Kinderspelen zorgde voor de gratis versiering.

Venlo | Joeks Jagers

Venlo | Joeks-Jagers

Rond 12:30 uur liep de bonte stoet onder aanvoering en met muzikale begeleiding van de Joeks-Jagers in een optocht door de binnenstad die eindigde op de Markt waar de kinderen nog een traktatie wachtte in de vorm van een zak snoep en enorme springkussens.

Venlo | Koningsdag Kinderfeesten

Venlo | Koningsdag Kinderfeesten

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de Koningsdag kinderfeesten in het centrum van Venlo.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie