Dublin (IE) | Christ Church Cathedral

Maandag, 28 maart 2021 | Na mijn bezoek aan het Trinity College is de volgende stop de Christ Church Cathedral. Gisteren stond ik hier voor een gesloten deur omdat er op dat moment een dienst bezig was en mocht ik de kerk niet binnen. Vandaag lukt dit gelukkig wel.

Dublin | Christ Church Cathedral

Dublin | Christ Church Cathedral

De Christ Church Cathedral is de oudste van de twee kathedralen van de Church of Ireland in Dublin. Het is de zetel van de aartsbisschop van Dublin. Het is een prachtige in Gotische stijl gebouwde kerk. De foto’s  spreken voor zichzelf. Mocht je ooit de kerk bezoeken vergeet dan niet om de indrukwekkende schatkamer te bezoeken.

Dublin | Schatkamer Christ Church Cathedral

Dublin | Schatkamer Christ Church Cathedral

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de Christ Church Cathedral.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie