Dublin (IE) | Irish Museum of Modern Art, Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral & St. Patrick’s Cathedral

Zondag, 27 maart 2022 | Nadat ik Kilmainham Gaol bezocht heb steek ik de weg over en wandel door het park naar het Irish Museum of Modern Art (IMMA). Dit museum zal moeten wachten op een bezoek van mijn kant, ik loop nl. door naar het Guinness Storehouse.

Dublin | Bloemenstal

Dublin | Bloemenstal

Helaas kom je het Guinness Storehouse echt niet binnen als je je niet van te voren aangemeld hebt. Dan door naar de Christ Church Cathedral. Ik tref het niet, er is een dienst gaande kom zodoende de kerk niet binnen, morgen beter. Hetzelfde lot is mij beschoren bij de St. Patrick’s Cathedral, ook hier morgen maar terug komen.

Dublin | Stadsleus op een lantaarnpaal

Dublin | Stadsleus op een lantaarnpaal

Ik loop vervolgens naar Dublin Castle dat wel open is. Het bezoek aan Dublin Castle is vast gelegd in een separate publicatie.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s.

Impressie

Foto’s

Irish Museum of Modern Art

Guinness Storehouse

Christ Church Cathedral

St. Patrick’s Cathedral

Top

Geef een reactie