Venlo | Langs de Maas en door de stad

Vrijdag, 11 februari 2022 | Publicatie over mijn stadswandeling langs de Maas en door de stad op deze dag met redelijk open weer. De foto’s van de wandeling starten bij de Maas die nog redelijk hoog staat echter niet zo hoog als afgelopen week. Via de Lage Loswal – in de middeleeuwen ‘t Bat geheten – loop ik naar de stadshaven en vandaar uit naar de Markt en het Stadhuis.

Venlo | Jocus Haan

Venlo | Jocus Haan

De foto’s die ik hier maak richten zich op de details bij de ingang van het Stadhuis. Vanuit hier gaat de wandeling verder richting de voormalige Duitse School en het Kunstencentrum. De laatste foto’s maak ik bij het Metropole gebouw en de bijzonderen Jugendstil panden die hier liggen.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling door het centrum van Venlo.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie