Venlo | Fietstocht door Venloos mooie natuur

Maandag, 7 februari 2022 | Vandaag sinds lange tijd weer eens een fietstocht gemaakt. Hoewel de temperatuur rond de 8 graden schommelde voelde het met een gevoelstemperatuur van 2 graden het behoorlijk fris aan.

Venlo | Genooi

Venlo | Genooi

De fietstocht gaat door de prachtige natuurgebieden die je in en rondom Venlo kunt vinden. De fietstocht loopt via Genooi, Velden, Zwart Water, Groote Heide en vervolgens weer terug naar huis via de het Limburgs Museum, de Stadshaven en de Lage Loswal.

Venlo | Zwart Water

Venlo | Zwart Water

Klik hier voor een impressie, hier voor de film, hier voor de foto’s en hier voor de route informatie van de fietstocht door Venloos mooie natuur. 

Impressie

Film

Foto’s

Route informatie

Top

Geef een reactie