Malta | St. Peter’s Pool

Zondag, 2 januari 2020 | Naast ons bezoek aan Marsaxlokk brengen we een bezoek aan een van Malta’s fraaie stukjes natuur, de St. Peter’s Pool. Om er te komen lopen we vanuit Marsaxlokk zo’n 2,5 km naar St. Peter’s Pool. We lopen deels over verharde weg en deels – heuvel op – over onverharde weg, nou eerder een onverhard pad dat zich de heuvel op slingert. Eenmaal bij de St. Peter’s Pool aangekomen overtreft die alle verwachtingen.

Marsaxlokk | St. Peter's Pool

Marsaxlokk | St. Peter’s Pool

Wat een prachtig uitzicht. Van boven kun je via geitenpaadjes omlaag naar beneden lopen. Er wordt volop genoten door de bezoekers, er wordt gezwommen, gebarbecued en gezwegen. Als je beneden bent kijk je tegen prachtig kliffen en over en door ongelofelijk helder blauw water. De enige dissonant zijn de bootjes die continue toeristen over zee vanuit Marsaxlokk naar deze oase van rust brengen.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan de St. Peter’s Pool. 

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie