Venlo | De verlichte stad

Zondag 26 december 2021 | Deze publicatie gaat over mijn wandeling aan het einde van de tweede Kerstdag door het verlichte centrum van Venlo. De foto reportage begint in het Wilhelminapark en gaat via de Lage Loswal en de Stadshaven richting Stadskantoor. Vandaar uit naar het station en door naar de markt. Het hoogtepunt van de wandeling was de lasershow op de Markt en het Stadhuis. Vanaf hieruit gaat de wandeling terug de Lommstraat naar het Wilhelminapark.

Venlo | Verlicht Stadhuis

Venlo | Verlicht Stadhuis

Al met al moet ik zeggen dat de openbare ruimte van de stad ‘s-avonds prachtig verlicht is. Venlo is qua verlichting op weg om een echte Wereldstad te worden en het zal alleen nog maar beter worden als het “belichtingsplan” voor de stad dat momenteel in voorbereiding is uitgevoerd wordt.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling door de verlichte stad.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie