Malta | Aankomst in Sliema

Woensdag, 29 december 2021 | Vandaag vliegen we van Airport Eindhoven naar Malta waar de komende week een korte vakantie vieren. De reis van Eindhoven naar Valletta verloopt voorspoedig – 2,5 uur vliegen – net zoals het passeren van de Maltese douane en de COVID-9 controle die heel erg strikt is. Gelukkig hebben we alle benodigde papieren bij ons en kloppen ze met de eerder door ons via het internet naar Malta verzonden documenten. Onze in Nederland via de App van eCabs bestelde taxi staat op ons te wachten en brengt ons binnen 20 minuten naar ons appartement in Sliema.

Sliema | Uitzicht op Valletta

Sliema | Uitzicht op Valletta

We hebben net zoals in 2016 hebben wij een appartement geboekt in Sliema. Sliema ligt pal tegenover de hoofdstad Valletta, met een veerboot kun je simpel de heen en weer varen (wat we ook veelvuldig zullen doen). Vanuit ons appartement hebben wij een perfect uitzicht op Valletta. Na kwartier gemaakt te hebben nemen we een hapje en een drankje aan het water en wandelen daarna langs het water naar en door Sliema om te genieten van het heerlijke weer. De komende dagen zal het weer nog veel beter worden.

Sliema | Uitzicht op Valletta in de avond

Sliema | Uitzicht op Valletta in de avond

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie