Venlo | Stadswandeling daags voor Kerst

Vrijdag, 24 december 2021 | Waar de stad onder normale omstandigheden zou bruisen van activiteiten daags voor de Kerst voelt de stad nu naargeestig aan als gevolg van de Covid lockdown. Het weer speelt ook niet mee want het is behoorlijk grijs, alhoewel aan het einde van mijn wandeling de zon moeite deed om door de wolken te breken en een beetje kleur in deze troosteloze dag te brengen.

Venlo | Rosarium en de Sint-Martinusbasiliek

Venlo | Rosarium en de Sint-Martinusbasiliek

Je komt in deze publicatie foto’s tegen die op tal van plekken in het centrum van Venlo en aan de Maas gemaakt zijn. De nadruk in deze publicatie ligt vooral op details die overal in de stad te vinden zijn. De foto’s zijn gemaakt m.b.v. een iPhone 13 Pro Max.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn stadswandeling door het centrum van Venlo. 

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie