Venlo | Magical Mystery Tour

Woensdag, 22 december 2021 | Deze publicatie gaat over mijn wandeling die ik vroeg in de ochtend begonnen ben op de dag waarop de dagen weer beginnen te lengen. Het wordt een wandeling waarop de natuur zich van zijn mooiste kant laat zien. Zoals gezegd ben ik de wandeling om rond 07:30 uur gestart in het Wilhelminapark, het is nog donker op dat moment met overal rijp als gevolg van de nachtvorst van afgelopen nacht. Ik stap in een witte wereld.

Venlo | Wilhelminapark

Venlo | Wilhelminapark

Vanuit het Wilhelminapark loop ik naar de Maas en vandaar uit richting Valuas. Via de Océweerd verder richting de Noorderburg en de zon begint op te komen wat voor een prachtig schouwspel zorgt. Het is werkelijk een Magic Miystery Tour. Onderweg kom ik op dit vroege uur eigenlijk alleen hondenbezitters tegen die hun viervoeters aan het uitlaten zijn. Ik word dan ook een aantal keren hartelijk begroet door een viervoeter.

Venlo | Galloway runderen

Venlo | Galloway runderen

Verder kom ik onderweg nog een kudde Galloway runderen tegen die mij in eerste instantie mijn weg versperren. Door echter rustig af te wachten tot de kudde elders zijn heil zoekt krijg ik weer doorgang naar het stroompje dat uitmond in de Maas. Van hieruit gaat mijn wandeling verder naar het Kapelletje van Genooi en passeer en passant een beverdam.

Venlo | Zicht op de Lage Loswal

Venlo | Zicht op de Lage Loswal

Na een bezoekje aan het Kapelletje van Genooi gaat de wandeling weer richting de Maas en terug naar het Wilhelminapark. Al met al een fantastische wandeling. De wereld ziet er prachtig uit als gevolg van de rijp en het prachtige licht. In totaal heb bijna 400 foto’s gemaakt waar je maar een klein deel terug zult zien in de publicatie.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van deze Magical Mystery Tour.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie