Venlo | Avondwandeling door het centrum

16 december 2021 | Deze publicatie gaat over mijn avondwandeling – en de tijdens die wandeling gemaakte foto’s – door het centrum van Venlo. Het was de hele dag redelijk mistig in de stad, op de foto’s kun je zien dat er nog een hele fijne nevel boven de stad hing.

Venlo | Stadshaven gezien vanaf de Lage Loswal

Venlo | Stadshaven gezien vanaf de Lage Loswal

De wandeling begint zoals gewoonlijk in het Wilhelminapark en loopt via de Lage Loswal, de Stadshaven, het Stadskantoor naar het Nedinscogebouw. Daar maak ik rechtsomkeer en loop terug richting stad. Via de Stadshaven loop ik naar de Kwartelenmarkt, vervolgens door de Jodenstraat naar de Oude Markt met de Maaspoort. De volgende stop is de Markt met het in kerstsfeer opgetuigde Stadhuis. Via de Vleesstraat gaat het naar het Dominicanenplein.

Venlo | Stadhuis in kerstsfeer

Venlo | Stadhuis in kerstsfeer

Via de Keizerstraat kom ik uit bij het Museum van Bommel van Dam en het Limburgs Museum. Daarna loop ik via de Parade weer terug naar de Markt om vervolgens door de Lommstraat en het Nolensplein naar mijn eindbestemming van deze avondwandeling die afgesloten wordt af ter hoogte van het Valuascollege.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van deze avondwandeling door het centrum van Venlo

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie