Van Tegelen naar Venlo langs de Maasoever

Maandag, 13 december 2021 | Deze publicatie gaat over mijn wandeling door het “oude” hart van Tegelen naar Venlo. De wandeling start bij de Sint-Martinuskerk in hartje Tegelen. De kerk ansicht was niet te bezoeken, het interieur is alleen via een glazendeur te bekijken/fotograferen. Wel was de kleine Maria-kapel open.

Tegelen | "Oud" Tegelen

Tegelen | “Oud” Tegelen

Na om de kerk heen gelopen te zijn ben ik via wat volgens mij een van de oudste delen van Tegelen is richting de Maas gelopen. Via het Maasveld naar De Oude Beemden en vervolgens naar de Stadshaven en de Lage Loswal. De wandeling eindigt in het Wilhelminapark.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling op deze grijze/grauwe maandag van Tegelen naar Venlo.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie