Fietstocht | Romantische Hochtszeitskapelle Paesmühle

Dinsdag, 9 november 2021 | Wat een heerlijke dag vandaag. Het zou zonde zijn om hier niet van te genieten in de buitenlucht en daarom heb ik een fietstocht net over de grens bij Venlo langs voornamelijk Duitse velden, meertjes, meren en door bossen gemaakt. De fietstocht heb ik door mijn fietscomputer laten bepalen ik heb alleen ingegeven dat ik ca. 30 km. wilde fietsen. Mijn fietscomputer stelt vervolgens 3 mogelijke routes voor, ik het de route door Duitsland gekozen met het idee ik laat me verrassen.

Straelen | Hochzeitskapelle Paesmühle

Straelen | Hochzeitskapelle Paesmühle

Verrast werd ik in positieve zin, omdat ik langs een aantal voor mij onbekende plekjes kwam. Het leukste plekje was wel de Hochzeitskapelle Paesmühle in de buurt van Straelen. Kijk maar in de foto’s om te zien waar ik overal langs gefietst ben. Wil je deze route ook fietsen? Ga dan naar de route informatie in deze publicatie. Naast foto’s heb ik mijn fietstocht ook gefilmd.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de fietstocht. Klik hier voor de route informatie en hier voor de film.

Impressie

Foto’s

Film

Route informatie

Top

Geef een reactie