Venlo | Wandeling langs de Maas in het donker

Woensdag, 3 november 2021 | Vandaag was ik al heel vroeg op pad om foto’s van Venlo in het donker te maken. Om 06:00 uur ben ik mijn wandeling gestart in Wilhelminapark.

Venlo | Wilhelminapark in het donker

Venlo | Wilhelminapark in het donker

Vanuit het Wilhelminapark ben ik richting de Maas gelopen met name naar de Lage Loswal. Vandaar uit naar de Stadshaven en vervolgens richting De Oude Beemden. Het was te donker om via de Oude Beemden zelf te lopen vandaar dat ik bovenlangs gelopen ben naar het clubgebouw van Kanovereniging Viking. Hier stopt deel van deze wandeling in het donker. De wandeling gaat verder in de publicatie “Venlo | Wandeling langs de Maas met daglicht“.

Klik hier voor de impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling langs de Maas in het donker.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie