Assen | Dit is Assen! (deel 2)

Donderdag, 28 oktober 2021 | Vandaag brengen wij een bezoek aan het Drents Museum en de tentoonstelling “Viva la Frida”. Daarna vervolgen we op deze prachtige dag onze wandeling door Assen. Deels door het stuk dat we gisteren al gelopen hebben maar vooral door voor ons onbekende delen van Assen.

De foto’s van deze wandeling zijn niet achter elkaar genomen omdat de wandeling onderbroken is door het bezoek aan het Drents Museum en de tentoonstelling over het werk en leven van Frida Kahlo. De foto’s van bezoek aan het museum en de tentoonstelling zijn ondergebracht in twee aparte publicaties, Drents Museum en Frida Kahlo “Viva la Frida”.

Assen | Drents Museum

Assen | Drents Museum

De wandeling start bij ons verblijf aan de Vaart. We lopen langs de Vaart via het centrum naar het Drents Museum. Na het bezoek aan het museum gaat de wandeling verder richting het station van Assen. Heb ik gisteren de “achterkant” van het museum van bovenaf gefotografeerd. Nu kan ik de achterkant vanaf de straatzijde fotograferen.

Van hieruit gaat de wandeling verder naar het Station van Assen. Vanaf hier gaat de wandeling verder. Door het centrum loop ik richting de Waterstaatskerk en het kerkhof dat maar een paar honderdmeter naar ons verblijf ligt. 

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de wandeling “Dit is Assen!” (deel 2). 

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie