Venlo | Herfstkleuren in de stad

Dinsdag, 26 oktober 2021 | De herfst in Venlo begint nu echt en dat kun je goed zien aan de kleuren van de bladeren. Tijd om de kleuren in de stad op beeld vast te leggen. Mijn wandeling begint zoals zo vaak in het Wilhelminapark. Echter ik loop nu niet richting de Maas maar naar het centrum van de stad. Vanuit het Nolensplein/park loop ik via de Klaasstraat en de Parade naar het Julianapark dat qua kleurenpracht nu op zijn mooist is.

Vanuit hier loop ik via het Limburgs Museum en Museum van Bommel van Dam en de Keizerstraat naar het Flujasplein en de rotonde bij de Roermondse poort. Vandaar uit gaat het richting de Maas via de Stadshaven en de Lage Loswal. Tot slot loop ik naar het Wilhelminapark waar mijn wandeling door met herfstkleuren getooide stad erop zit.

Klik hier voor de fotoimpressie van de wandeling en hier voor de alle foto’s.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie