Venlo | De laatste kermisdag/avond

Zondag, 24 oktober 2021 | Vandaag is het de laatste dag van de kermis in Venlo 2021. Het is in tegenstelling tot een groot deel van de afgelopen week prachtig weer. Ik kies ervoor om aan het einde van middag en het begin van de avond foto’s te gaan maken. Mocht je opzoek zijn naar foto’s van het afsluitende vuurwerk, dan moet ik je helaas teleurstellen omdat ik dit niet gefotografeerd heb. De route die ik volg is de tegenovergestelde route in vergelijk met de route die ik vorige week gelopen heb.

De foto’s beginnen op de Maaskade.  Vandaar uit ben ik naar de Markt gelopen om vervolgens naar het Flujasplein te lopen. Van hieruit loop ik naar de Kwartelenmarkt en de Werf. Vervolgens vervolg ik mijn wandeling via de stadshaven en de Lage Loswal om de fotoreportage af te sluiten bij de Maaskade.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie