www.jossarismedia.nl gaat verder waar www.jossarisfoto.info stopt

Zaterdag, 23 oktober 2021 | Mijn 12 jaar oude fotoblog www.jossarisfoto.info stopt en is per 23 oktober 2021 is vervangen door www.jossarismedia.nl. De reden hiervoor is dat www.jossarisfoto.info niet meer van deze tijd is waarin alles snel en nog sneller moet. De responstijden op www.jossarisfoto.info lopen steeds verder op als gevolg van de destijds gekozen techniek.

Destijds kon ik niet bevroeden dat mijn fotoblog zo’n succes zou worden, de afgelopen jaren heeft de site zo’n 20 miljoen pageviews gekregen en is hij bezocht vanuit 80% van alle landen op de wereld. De foto-database van www.jossarisfoto.info is uitgegroeid tot een respectabele omvang van zo’n 350 GB aan foto’s. De omvang van de database is helaas funest voor de laadsnelheid van de pagina’s/foto’s.

De website www.jossarisfoto.info zal nog een poosje in de lucht blijven, hij zal echter niet meer bijgewerkt worden. Inmiddels is de opvolger www.jossarismedia.nl in de lucht. Op de nieuwe website is gekozen voor een andere aanpak/techniek waardoor de laadsnelheid van de pagina’s en de foto’s er met sprongen op vooruit gaat.

Relevante publicaties van de oude website www.jossarisfoto.info zullen met de tijd worden overgezet naar de nieuwe website www.jossarismedia.nl. Om “oud” en “nieuw” te kunnen onderscheiden is voor www.jossarismedia.nl onderstaand nieuw logo ontwikkeld. Kortom, waar www.jossarisfoto.info stopt gaat www.jossarismedia.nl verder.

Geef een reactie