Venlo | Aan de vooravond van de kermis

Donderdag, 14 oktober 2021 | Aan het einde van de middag trekt de grijze bewolking weg en legt de zon een prachtige gloed over de stad. Deze kans laat ik niet voorbij gaan. Mijn wandeling start zoals gewoonlijk in het Wilhelminapark waar de zon een prachtig spel van licht en donker creëert. Door naar de Maasoever met prachtige luchten en fanatische schittering in het water en als toetje de kermis attracties die baden in het zonlicht. Via de Lage Loswal loop ik naar de Stadshaven/Werf en daarna door na het centrum.

Venlo | Zonsondergang bij de Maas

Venlo | Zonsondergang bij de Maas

Ik heb het Stadhuis al vele keren gefotografeerd maar nog nooit van binnen. Vandaag lukt dit wel. In deze publicatie vind je een paar foto’s van het interieur van het Stadhuis. In de publicatie “Venlo | Het Stadhuis van binnen” vind je alle foto’s. Via de Maasboulevard loop ik weer naar huis terug echter niet voordat ik van de tuin van het Complex De Sliënberg een aantal foto’s genomen heb.

Klik hier voor de impressie en hier voor de foto’s aan de vooravond van de kermis in Venlo.

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie