Venlo | Herfstwandeling tussen Huize Manresa en Burgemeester Bergerpark

Zaterdag, 16 oktober 2021 | Heerlijk weer om een op zoek te gaan naar herfstkleuren in de bossen. De herfstwandeling start ter hoogte van het bos bij het voormalige Huize Manresa aan de oostkant van Venlo. Van hieruit loop ik naar het bos dat voor de Groote Heide ligt en vandaar uit wandel naar en door het Burgemeester Bergerpark.

Venlo | Drie bronnen

Venlo | Drie bronnen

Zoals gezegd was het prachtig wandelweer. Bij de start van de wandeling scheen een heerlijk zonnetje. Helaas kwamen al snel wolken voor de zon. Tja de herfstkleuren vielen eigenlijk een beetje tegen. Hier en daar was te zien dat de herfst in aantocht is, echter ook niet meer dan dat. Verder was opvallend dat er met uitzondering van zwammen nauwelijks paddestoelen te zien zijn, kastanjes des te meer. À propos opvallend…..in het Burgemeester Bergerpark heeft iemand zich uitgeleefd op een klimop door hem grotendeels blauw te spuiten. Zou dat een voorbode zijn dat de smurfen in aantocht zijn?

Klik hier voor een impressie en  hier voor de foto’s van deze wandeling.

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie