Venlo | Regenwandeling langs de Maas en de kermis in opbouw

Dinsdag, 12 oktober 2021 | Hoe anders is het weer in vergelijking met de bijna “zomer” van het afgelopen weekend. De herfst laat zich nu van zijn natte en sombere kant zien. De foto’s en de film in deze publicatie starten bij de Maas ter hoogte van het Viecuri ziekenhuis. Vervolgens loop ik langs de Maas door De Oude Beemden naar de Werf waar op dit moment het reuzenrad voor de kermis van Venlo die dit weekend start wordt opgebouwd.

Venlo | De Maas

Venlo | De Maas

Via de Stadshaven gaat de wandeling verder naar de Lage Loswal waar ook tal van kermisattracties worden opgebouwd. Via het kunstwerk Stroming loop ik naar het Wilhelminapark – het eindpunt van de wandeling – waar de herfstkleuren van de bomen behoorlijk zichtbaar worden.

Klik hier voor een impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s van de regenwandeling langs de Maas. Het beeldmateriaal in deze publicatie is gemaakt met een GoPro Hero9 Black actioncam.

Impressie

Film

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie