Venlo | Langs de Maas naar de Noorderbrug

Maandag, 13 september 2021 | Vandaag heb ik tijdens een wandeling genoten van de beginnende nazomer. Zoals zo vaak start mijn wandeling bij het Wilhelminapark en gaat hij vervolgens langs de Maas richting het Kapelletje van Genooi. Vandaar uit gaat het richting de Noorderbrug. Ik passeer vervallen kassen en een boomgaard waar blijkbaar geen fruit geplukt wordt, te zien aan de grote hoeveelheid appels die op de grond liggen.

Venlo | Kapelletje van Genooi

Venlo | Zijkapel van Kapelletje van Genooi

Vandaar uit loop ik via de dijk naar de Noorderbrug waar een kudde Galloway runderen staat te grazen. De runderen nemen nauwelijks nota van mij – ze kijken op en grazen verder – en ik kan de kudde zonder problemen passeren en vervolg mijn wandeling langs de oever van de Maas. De wandeling eindigt waar ik hem begonnen ben, nl. in het Wilhelminapark.

Klik hier voor een foto impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s van mijn wandeling langs de Maas naar de Noorderburg. 

Impressie

Film

Venlo | Wandeling, langs de Maas naar de Noorderbrug

Foto’s

Top

Geef een reactie