Venlo | Stadshaven en Lage Loswal

Dinsdag, 7 september 2021 | Vandaag bezoek ik 3 plekken in Venlo die heel bepalend voor de stad zijn, nl. de Sint-Martinusbasiliek, het vandaag voor publiek geopende Museum van Bommel van Dam en tot slot de Stadshaven en de aanpalende Lage Loswal.

Venlo | Stadshaven

Venlo | Stadshaven

Deze publicatie gaat over mijn bezoek aan de Stadshaven (onderdeel van de Maasboulevard) en de Lage Loswal (die inmiddels weer op slot is gegaan i.v.m. overlast tot alle beveilingsmaatregelen getroffen zijn).

Venlo | Lage Loswal

Venlo | Lage Loswal

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de Stadshaven en de Lage Loswal op deze prachtige nazomerdag.

Impressie

Venlo | Stadshaven
Venlo | Lage Loswal
Venlo | Stadshaven Venlo | Lage Loswal

Foto’s

 
Top

Geef een reactie