Brussel (B) | Kunstberg

Vrijdag, 27 augustus 2021 | De laatste parel van onze wandeling door de Museumwijk en de Kunstberg is de Kunstberg zelf. Het is letterlijk het hoogte- en hoogste punt van deze wandeling. De Kunstberg heet niet zonder reden “Kunstberg”. Op en rond de Kunstberg vind je 7 verschillende musea, zoals het CINEMATEK (voorheen het Filmmuseum), het Muziekinstrumentenmuseum (MIM), het Museum van de Boekdrukkunst, het Museum van de Belgische Geschiedenis, het Museum voor Oude Kunst, het Museum voor Moderne Kunst en Magritte Museum.

Brussel | Kunstberg

Brussel | Kunstberg

Los van deze musea heb je vanaf de Kunstberg een adembenemend uitzicht over Brussel. Kortom de Kunstberg is meer dan een bezoek waard.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan de Kunstberg.

Impressie

Foto’s

 
Top

Geef een reactie