Fietstocht | Venlo – Arcen – Broekhuizenvorst en terug

Zaterdag, 4 september 2021 | Het zou vandaag mooi weer worden dus zijn we er vroeg op uit gegaan om een fietstocht te maken waarbij we in totaal 3x  de Maas met een veerpont zijn overgestoken.

De fietstocht start in aan de Lage Loswal in Venlo, via het Kapelletje van Genooi fietsen we naar Velden. Dit wordt de eerste oversteek van Velden naar Grubbenvorst.  Vervolgens zijn we door de velden met prachtige bloemen gefietst, waarbij wij de loop van Maas gevolgd zijn. Ter hoogte van Lottum zijn we de Maas weer overgestoken naar Lomm. Vandaar uit fietsen we naar Arcen om te hoogte van de bierbrouwerij Hertog Jan de Maas weer over te steken naar Broekhuizenvorst.

Vanaf Broekhuizenvorst fietsen we richting Venlo en hebben de weg tussen Grubbenvorst en Broekhuizenvorst een aantal keren overgestoken. Je mag dus stellen dat wij talloze keer “heen en weer” gefietst hebben. À propos weer….de zon liet zich pas op het allerlaatste moment zien toen wij in Venlo aankwamen. Tijdens onze fietstocht hebben wij alleen grijze lucht gezien de meeste kleur zat in de bloemenvelden tussen Grubbenvorst en Lottum.

Klik hier voor een impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s. Klik hier voor de route animatie en hier voor de route informatie op Komoot van onze fietstocht.

Impressie

Film

Foto’s

Route animatie

Route informatie

Top

Geef een reactie