Fietstocht | Texel

Zondag, 15 augustus 2021 | Het beloofd vandaag een prachtige zomersedag te worden. Een heerlijke dag om met de fiets het eiland Texel te verkennen. Vanuit ons zomerverblijf in Schagerbrug rijden we met de auto naar Den Helder waar we op de fiets overstappen. Met de veerboot ben in zo’n 20 minuten over naar Texel.

Veerboot | Den Helder - Texel

Veerboot | Den Helder – Texel

Dat Texel prachtig zou zijn hebben we al vaker te horen gekregen, ik kan stellen dat niets van deze uitspraak overdreven is. Wij verkennen met name het zuidelijke deel van Texel – we bezoeken o.a. het dorpje Den Burg – en genieten van de prachtige natuur en de rust en rijden een rondje van zo’n 40 km. Vervolgens weer met de veerboot naar Den Helder en terug naar ons vakantieverblijf. Wij zijn ons bewust van het feit dat we maar een klein deel van Texel gezien hebben. Wat wij gezien hebben smaakt naar meer en we zullen zeker nog een keer terugkomen om Texel verder te verkennen.

Klik hier voor een impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s van onze fietstocht op Texel.

Impressie

Film

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie