Callantsoog | Windkracht 7

Maandag, 16 augustus 2021 | Gisteren een heerlijk zonnetje. Vandaag windkracht 7 en snel overdrijvende wolkenvelden. Ideaal weer om het strand aan de Noordzee bij Callantsoog te bezoeken. We beklimmen de duin die Callantsoog tegen het geweld van zee moet beschermen en maken een wandeling langs het strand. We bezoeken strandpaviljoen “Woest” waar je achter een glazen windscherm kunt genieten van de prachtig onstuimige Noordzee.

Callantsoog | Het strand van Callantsoog

Callantsoog | Het strand van Callantsoog

Boven op duin heb je vanaf het uitzichtsplatform een prachtig uitzicht over de Noordzee, Callantsoog en het achterland. Het geweld van de zee is goed te zien in de film die ik naast de foto’s heb gemaakt.

Klik hier voor een impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s van ons bezoek aan het strand van Callantsoog bij windkracht 7.

Impressie

Film

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

2 gedachtes over “Callantsoog | Windkracht 7

Geef een reactie