Den Helder | Rijkswerf Willemsoord

Zaterdag, 14 augustus 2021 | Vandaag brengen we een bezoek aan Den Helder waarbij wij ons richten op het bezoek aan het Marinemuseum dat gevestigd is op het terrein van de voormalige Rijkswerf Willemsoord. Parkeren is gratis in Den Helder, wij kiezen echter ervoor om de auto boven op de dijk te parkeren. Via de dijk lopen eerst in de richting van het Nationaal Monument voor het Reddingswezen.

Den Helder | Nationaal Monument voor het Reddingswezen

Den Helder | Nationaal Monument voor het Reddingswezen

Vandaar uit lopen wij door een van de oudste stadsdelen van Den Helder naar de Rijkswerf Willemsoord. In dit gebied zijn talloze bedrijven en horeca gelegenheden gevestigd. Onze aandacht gaat vandaag echter uit naar het Marinemuseum met al zijn bijzonderheden.

Den Helder | Rijkswerf Willemsoord

Den Helder | Rijkswerf Willemsoord

 Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van onze wandeling door Den Helder en over het terrein van de voormalige Rijkswerf Willemsoord.

Klik op onderstaande links voor informatie – in separate publicaties – over het onderwerp en/of de foto’s van de betreffende exposities:

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie