Hechtel-Ecksel (B) | Fietsen door de bomen in Bosland

Donderdag, 29 juli 2021 | Getriggerd door de informatie op Facebook hebben wij vandaag een fietstocht van zo’n 36 km. gemaakt in/door Bosland in Belgisch Limburg. We zijn deze prachtige fietstocht gestart in Hechtel-Eksel waar hij ook weer geëindigd is. Deze vlakke fietstocht gaat door het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen, toont je het beste van Bosland.

Bosland | Fietsen tussen de boomtoppen

Bosland | Fietsen tussen de boomtoppen

We fietsten in de schaduw van de bomen, afgewisseld met stukken open heide en graslanden. Fietsen door de Bomen, is een unieke fietsbeleving die je meeneemt naar de toppen van de bomen. Onderweg, net voor “Fietsen door de bomen” vind je de “IJzeren Paal” de Geodetische Basis van Lommel.

Lommel | Duitse Militaire Begraafplaats

Lommel | Duitse Militaire Begraafplaats

De fietsroute brengt je o.a. naar de Duitse Militaire Begraafplaats

Klik hier voor een impressiehier voor de film en hier voor de foto’s van de fietstocht door de boomtoppen en het bezoek aan het Duitse Militaire Begraafplaats in Lommel.

Impressie

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie