Venlo | Wandeling door het centrum aan het begin van de avond

Dinsdag, 3 augustus 2021 | Foto’s van mijn wandeling door het centrum van Venlo aan het begin van de avond. De wandeling start oude Hogeweg ter hoogte van het Valuascollege en loopt via het Nolensplein, het Rosarium, het Julianapark, het Limburgs Museum, Museum Van Bommel Van Dam, Keizerstraat, Dominicanenplein, Kwartelenmarkt, Maasboulevard, Stadshaven, Lage Loswal naar het Wilhelminapark.

Venlo | Limburgs Museum

Venlo | Limburgs Museum

In de stadshaven is goed te zien hoe het hoogwater van de afgelopen periode huis gehouden heeft aldaar. Op een van de palen in de stadshaven is een markering aangebracht waarop je kunt zien hoe het water op 17 juli 2021 stond. De Lage Loswal is grotendeels afgezet in verband met de festiviteiten “Aan de waterkant” die er gedurende de maand augustus plaats vinden.

Venlo | Vreedzame Krijger

Venlo | Vreedzame Krijger

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling door het centrum van Venlo aan het begin van de avond.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie