Calpe | De eerste kennismaking

Zaterdag, 20 februari 2010 | Vandaag begint mijn korte zonvakantie in het Spaanse Calpe. Na een vlucht van nog geen 2,5 uur vanaf Maastricht Aachen Airport, land je in het zonnige Alicante. Via een prachtige route door het binnenland rij ik naar mijn vakantiebestemming, de badplaats Calpe. 

Het hotel waar ik verbleef ligt pal aan het strand en bied een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Ik ben van plan om in vijf dagen zoveel mogelijk te ontdekken van de omgeving van Calpe en het Spaanse achterland. 

Na het inchecken in het hotel begon mijn verkenning van de omgeving. Calpe is een prachtige badplaats aan de Costa Blanca en staat bekend om zijn witte zandstranden en kristalheldere water. Er zijn tal van activiteiten te doen, waaronder watersporten zoals jetskiën en windsurfen. 

Klik hier voor een foto impressie en hier voor alle foto’s van mijn eerste vakantie dag in Calpe op Flickr.

Impressie

Foto’s

Klik op bovestaande afbeelding om de foto's op Flickr te bekijken.
Klik op bovenstaande afbeelding om de foto’s op Flickr te bekijken.
Top

Geef een reactie