Venlo | Groëten Optoch 2024

Maandag, 12 februari 2024 | De Groëten Optoch in Venlo, een kleurrijk spektakel dat jaarlijks de straten van de stad overspoelt, is een feest dat diep geworteld is in de rijke cultuur van Venlo. Deze indrukwekkende carnavalsoptocht, trekt tienduizenden toeschouwers van zowel binnen als buiten de regio.

Met prachtig versierde praalwagens, creatieve kostuums en levendige muziek weerspiegelt de optocht de levendigheid en saamhorigheid van de gemeenschap. Lokale carnavalsverenigingen, scholen en bedrijven dragen bij aan de feestelijke sfeer, waardoor de straten van Venlo worden omgetoverd tot een bonte parade van enthousiasme en traditie.

Elk jaar kiest de optocht een ander thema, dit jaar is het thema “Uig Dao” waardoor de deelnemers hun artistieke flair kunnen tonen en de toeschouwers kunnen verrassen. De Groëten Optoch is niet alleen een spektakel voor de ogen, maar ook een viering van de Limburgse identiteit en trots.

Deze kleurrijke traditie, die al decennialang voortduurt, versterkt de banden tussen de inwoners van Venlo en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. De Groëten Optoch in Venlo is een viering van creativiteit, gemeenschapszin en het levendige carnavalsgevoel dat diep geworteld is in het hart van Limburg.

Klik op de links voor de foto impressie, de film, dynamische 360° panorama foto’s en voor het complete fotoalbum van de Groëten Optoch in het Stedje van lol en plezeer.

Impressie

Film

Dynamische 360° panorama foto’s

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

2 gedachtes over “Venlo | Groëten Optoch 2024

Geef een reactie