Venlo | Winterwandeling door het Jammerdaal

Dinsdag, 9 januari 2024 | Rond de klok van 11:00 uur start mijn wandeling in de verstilde wereld van het Jammerdaal in Venlo. De wandeling begint en eindigt bij de parkeerplaats van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen. Lopend op de bevroren grond opende het dal zich als een sprookjesachtig landschap met hier en daar tonen van een wit landschap.

Het knerpende geluid van mijn voetstappen breekt de stilte terwijl ik door het bos slenter. De winterzon schijnt door de takken en zorgt voor een betoverende gloed. Het Jammerdaal onthult zijn geheimen tijdens mijn wandeling over de bevroren paden.

De kronkelende route leidt me naar panoramische uitzichtpunten waar ik beloont wordt met adembenemende vergezichten en de deels bevroren vijvers. De lucht is doordrenkt met de frisse geur van wintergroen, terwijl ik vogels spot die in deze winterse omstandigheden hun kostje bij elkaar scharrelen.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor dynamische 360° panorama foto’s en hier voor het fotoalbum van mijn winterwandeling door het Jammerdaal.

Impressie

Dynamische 360° panorama foto’s

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie