Velden | Afgebroken dronevlucht

Zondag, 6 augustus 2023 | In een avontuurlijke poging om een dronevlucht te maken bij de locatie van De Krosselt in Velden geleden in Rivierpark Venlo-Velden, werd mijn enthousiasme bruut onderbroken door onverwachte regenval. Ondanks de dreigende regenwolken die in de lucht hingen, besloot ik het erop te wagen, gevoed door het optimisme van diverse weersvoorspellingen dat het vanochtend ochtend droog zou blijven.

Echter, zoals het spreekwoord zegt, “Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat vaak ook.” De voorspelde regenvrije ochtend bleek een misleiding te zijn. Plotseling begonnen de regendruppels neer te dalen, en in een race tegen de klok moest ik de vlucht staken en de drone terug halen om hem te beschermen tegen waterschade. 

De dronevlucht mocht dan wel korter zijn dan gepland, ik heb toch een aantal foto’s van de omgeving kunnen maken. Vanuit de lucht is goed te zien hoever de zandwinning bij de Zandfabriek Raaieind in Grubbenvorst inmiddels gevorderd is. Goed vergelijkingsmateriaal is mijn drone film van 24 september 2020.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de film en hier voor het fotoalbum van de voortijdig afgebroken dronevlucht.

Impressie

Film

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie