Venlo | Stepkensbeek

Zondag, 30 april 2023 | Deze publicatie over mijn foto’s en film die ik gemaakt bij de Stepkensbeek in Venlo. De Stepkensbeek is een kleine beek gelegen in het noorden van Venlo, die zich uitstrekt over ongeveer 8 kilometer. 

De Stepkensbeek is een belangrijke ecologische verbinding tussen diverse natuurgebieden en biedt een thuis aan verschillende soorten planten en dieren. Langs de beek zijn diverse wandel- en fietspaden aangelegd, waardoor het een populaire plek is om te recreëren en te genieten van de natuur in de stad.

De weelderige groene bomen en het kalme stroompje van de Stepkensbeek zorgen voor een schilderachtige omgeving. Een drone geeft de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van deze omgeving te verkennen en te filmen. Het is prachtig om het water in de Stepkensbeek vanuit de lucht te zien kronkelen om zich een weg te banen richting de Maas. 

Het is verbazingwekkend om te zien hoe de natuur op zo’n kleine schaal zo veel verschillende texturen en kleuren bevatte. Van het zachte mos op de stenen tot de kleurrijke bloemen in de bomen. Als je op zoek bent naar een rustige en serene omgeving, dan is de Océ-weerd en de Stepkensbeek in Venlo een perfecte keuze.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de film en hier voor de zwart-wit film. Klik hier voor het fotoalbum van mijn bezoek aan de Stepkensbeek in de Océ-weerd in Venlo.

Impressie

Film

Zwart-wit film

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding om het fotoalbum te openen op Flickr.
Top

Geef een reactie