Amstenrade | Wandeling naar Alfa Brouwerij

Vrijdag, 28 april 2023 | Publicatie over de wandeling vanuit Amstenrade naar de Alfa Brouwerij en terug via het Thullerbos. Het is wandeling via een interessante route voor natuurliefhebbers en bierliefhebbers. Het is een wandeling van ongeveer 6 kilometer die ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, afhankelijk van je snelheid en hoeveel tijd je neemt om te genieten van de omgeving en het bier.

De wandeling begint aan de rand van Amstenrade en loopt midden door de velden. Onderweg geniet je van de mooie uitzichten over het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Na ongeveer 3 kilometer kom je aan bij de Alfa Bierbrouwerij, waar je de kans hebt om de brouwerij te bezoeken en te genieten van een vers glas Alfa bier.

Na het bezoek aan de brouwerij gaat de wandeling via het Thullerbos terug naar Amstenrade langs een gevarieerde route. Of je nu een bierliefhebber bent of gewoon wilt genieten van de natuur, deze wandeling biedt voor elk wat wils en is zeker de moeite waard om te lopen. 

Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van deze wandeling door het Limburgse heuvellandschap.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding om het fotoalbum te openen op Flickr.
Top

Geef een reactie