Venlo | Hoogwater film

Maandag, 16 januari 2023 | Vandaag het het Blue Monday te zijn in werkelijkheid is het een “Grey and very wet Monday”. Het heeft de hele dag geregend en niet zo’n beetje ook. Ondanks het slechte weer heb ik weer een wandeling langs het hoogwater in de Maas gemaakt. Deze keer ben ik de Stadsbrug over gestoken naar Blerick.

Blerick | Ter hoogte van de haven

Blerick | Ter hoogte van de haven

In tegenstelling tot mijn publicatie van afgelopen donderdag en zaterdag ligt de nadruk nu niet op fotograferen maar op filmen van het Hoogwater met mijn GoPro Hero11 Black camera. Natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt tijdens deze wandeling. De kwaliteit foto’s zijn bij dit weer niet vergelijkbaar met mijn eerdere foto’s, het vrij houden regendruppels op de lens is ook niet overal gelukt. De foto’s geven hoe dan ook een goed beeld van het Hoogwater.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de film en hier voor alle foto’s van mijn wandeling door de stromende regen langs de Maas in Venlo en Blerick.

Impressie

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie