Venlo | Herfstwandeling Wandelpark Tegelen

Maandag, 12 december 2022 | Het lijkt erop dat vandaag de winter zijn intrede gedaan heeft. De hele dag schommelt de temperatuur rond het vriespunt met een strak blauwe lucht. Kortom heerlijk weer om te wandelen en te fotograferen.

Deze publicatie gaat over mijn wandeling door het Wandelpark Tegelen, beter bekent als het Jammerdaal. Fotografisch is dit prachtige herfstweer ook wel een uitdaging omdat de zon redelijk laag aan de horizon staat en ik op tal van plekken tegen deze zon in heb gefotografeerd.

Klik hier voor meer informatie over de route van deze wandeling. Het vertrek- en eindpunt is de parkeerplaats bij Hotel de Bovenste Molen.

Klik hier voor een foto impressie en hier voor de foto’s van de wandeling door Wandelpark Tegelen.

Foto impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie