Venlo | Herfstwandeling door de stad

Donderdag, 1 december 2022 | Afgelopen donderdag heb ik een herfstwandeling door het centrum van Venlo gemaakt. Op deze sombere grijze dag aan de vooravond van de winter was het zoeken naar kleur, gelukkig heeft moedertje natuur mij daar een handje bij geholpen.

Venlo | Julianapark

Venlo | Julianapark

In deze publicatie zie je foto’s van o.a. de Jugendstil panden aan de Straelse weg, het voormalige Goltziusmuseum (nu Kunstencentrum), het Julianapark, de Keulsepoort met het Limburgs Museum en het Museum van Bommel van Dam. Vervolgens zie je foto’s van de Maaskade en de Lage Loswal met zijn kunstwerken en tot slot foto’s van het Wilhelminapark.

Venlo | Wilhelminapark

Venlo | Wilhelminapark

Klik hier voor een foto impressie en hier voor alle foto’s van mijn herfstwandeling door het centrum van Venlo.

Foto impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie