Venlo | Beachvolleybaltoernooi Nightwatch Eredivisie

Zaterdag, 23 juli 2022 | Zoals in mijn vorige publicatie aangegeven vinden er vandaag twee evenementen plaats op nauwelijks 500 meter afstand van elkaar. De eerste publicatie ging over mijn bezoek aan het evenement “Op Dronk Wijnfestival“.

Venlo | Nightwatch Eredivisie Beachtoernooi

Venlo | Nightwatch Eredivisie Beachtoernooi

Deze publicatie gaat over het Beachvolleybaltoernooi Nightwatch Eredivisie dat plaats vind aan de Lage Loswal. Vanuit het Wijnfestival loop ik naar de Lage Loswal. Het mooie weer trekt veel mensen naar het water die er geen probleem mee hebben als ik ze fotografeer.

Venlo | Lage Loswal

Venlo | Lage Loswal

Nu op naar het terrein van het Beachvolleybaltoernooi dat ligt op het terrein waar de komende weekenden het evenement “Aan de Waterkant” plaats vind, zeg nu niet dat er niets te beleven valt in Venlo.

Venlo | Aan de Waterkant

Venlo | Aan de Waterkant

De Nigthwatch Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybal competitie voor mannen en vrouwen. De Eredivisie Beach bestaat uit 10 toernooien in centra van steden en op andere beachvolleybalevents verspreid door Nederland, zo ook Venlo.

Venlo | Nightwatch Eredivisie Beachtoernooi

Venlo | Nightwatch Eredivisie Beachtoernooi

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van het Beachvolleybaltoernooi Nightwatch Eredivisie in het Stedje van Lol en Plezeer.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie